Mutu a plecat în SUA!

Desi dorea să se antreneze în continuarea alături de Fiorentina, Adrian Mutu a plecat până la urmă la Miami, pentru a sta o săptămână alături de Consuelo.


"Adi, esti obosit, tracasat. Uite ce e, n-ar fi mai bine să pleci putin în vacantă ca să te mai linistesti?". Acesta a fost mesajul pe care Cesare Prandelli, antrenorul Fiorentinei, i l-a transmis aseară lui Adrian Mutu. Tehnicianul i-a propus "Briliantului" să petreacă o săptămână de concediu la Miami, alături de Consuelo. Desi initial a refuzat, dorind să rămână la Firenze până la solutionarea "scandalului sibutramina" , Mutu a fost până la urmă convins de Prandelli si a plecat spre SUA. Decarul Fiorentinei va reveni peste o săptămână în Italia, chiar înainte de audierea CONI. Ca fapt divers, apropiatii jucătorului sussin că nici măcar nu era nevoie ca Prandelli să ia această măsură, starea de spirit a vedetei toscanilor fiind, pe parcursul zilei de ieri, una total schimbată în bine.
Probe de la DIICOT
Altfel, fotbalistul s-a interesat în România de dosarul DIICOT al "Pastilei de slăbit", dezvăluit de ProSport zilele trecute, acesta fiind, se pare, relevant pentru avocatul Paolo Rondella, care conduce apărarea lui Mutu în această speţă. Rondella este şi cel care a schimbat starea de spirit a lui Mutu, informându-l că există destule argumente în favoarea sa, în aşa fel încât fotbalistul să scape chiar doar cu o mustrare.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com