Adi Mutu are avion-taxi de 3 milioane de euro

Pus la zid în lumea fotbalului internaţional, Adrian Mutu a semnat un contract avantajos de imagine în România. Fotbalistul va avea la dispoziţie, pentru deplasările sale, un avion luxos, de dimensiuni mici, cu patru locuri şi mobilier rabatabil din piele.

Adrian Mutu resimte din plin efectele scandalului „pastila de slăbit", el aşteptând cu sufletul la gură sentinţa privind perioada de suspendare.
Deşi cariera sa fotbalistică se află în mare impas, notorietatea lui Mutu, căpătată datorită performanţelor sportive, dar şi din cauza vieţii tumultuoase, a fost răsplătită pe măsură de compania aeriană Blue Air.
Astfel, internaţionalul român va avea la dispoziţie, 24 de ore din 24, propriul avion privat, pentru toate deplasările sale prin lume.
„Am făcut un contract de imagine cu Adi Mutu, în special pentru linia noastră de aero-taxi. Avionul este nou-nouţ, l-am comandat în America. Mai mult, în martie, vom avea cursă şi la Florenţa, iar familia lui Mutu va beneficia de avantajul de a zbura gratis", ne-a declarat Oana Roman, consilier de imagine al companiei.
Aeronava de dimensiuni reduse are patru locuri, două în faţă şi două în spate, scaune şi masă rabatabile, din piele, suport pentru pahare şi spaţiu pentru depozitat bagaje.

Mutu a primit cu zâmbetul pe buze vestea că va avea propriul avion şi va inaugura „bijuteria" aeriană la prima vizită spre România, din vacanţa pe care o petrece în Republica Dominicană.
Fotbalistul va face economii serioase, căci o oră de zbor cu o astfel de aeronavă, în regim aero-taxi, costă 980 de euro.

Dotări:
* Două locuri în faţă, două locuri în spate
* Scaune rabatabile din piele
* Măsuţă rabatabilă
* Suport pentru pahare
* Lampă pentru fiecare scaun
* Toaletă
* Spaţiu pentru depozitare bagaje


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com