"Mutu ne-a băgat în rahat"

Adi Mutu (31 de ani) continuă să tragă ponoasele după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Andrea Della Valle, patronul Fiorentinei, îl consideră responsabil direct pentru parcursul slab al echipei din ultimul timp.

Fiorentina n-a câştigat nici una din cele trei partide disputate de când Mutu a fost suspendat: 2-2 cu Cagliari şi 0-1 cu AS Roma, în campionat, respectiv, 0-1 cu Inter Milano, în Cupa Italiei.
Picajul formaţiei toscane l-a făcut pe patronul Andrea Della Valle, să răbufnească: “Mutu ne-a băgat intr-un mare rahat! Nu am chef să comentez mai mult”.

Se relaxează la socri

Supărarea şefului e justificată, de vreme ce românul a fost vedeta echipei în debutul acestui an, marcând şapte goluri în şase meciuri. Altfel, site- ul fiorenti nanews.com a scris, ieri, că “Briliantul” a ajuns în Santo Domingo, capitala Republicii Dominicane. Mutu a decis să urmeze sfatul antrenorului Cesare Prandelli şi se relaxează câteva zile în ţara natală a soţiei sale, Consuelo, înainte de a se prezenta în faţa tribunalului antidoping.



Avertizat de Mitică Dragomir
Şeful LPF, îl sfătuieşte pe Mutu să nu revină în Liga I: “Adi va lua cam şase luni de suspendare. La toamnă, când începe campania de calificare pentru Euro, o să explodeze. Dacă revine în Liga I, e sfârşitul carierei. Avem gagici prea frumoase pentru un fotbalist cu bani”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com