Mutu avea program de sex cu Vanessa! Se fac pariuri: cine e al cincilea fotbalist din patul modelului!

In Anglia incep sa se faca pariuri: cine este al cincilea jucator misterios de la Chelsea cu care s-a culcat devoratoarea de fotbalisti, frantuzoaica Vanessa Perroncel!


Tabloidele britanice scriu ca fotomodelul francez, Vanessa Perroncel, le facea program la sex starurilor de la Chelsea. "De multe ori ii tinea pe jucatori toata noaptea. Gudjohnsen pleca in jur de ora 5 dimineata din dormitorul ei!" povesteste in Anglia propriera apartamentului unde Mutu si Vanessa sa intalneau frecvent inainte sa fie dat afara de clubul londonez.Mutu a avut o legatura INTENSA cu Perroncel - mentioneaza tabloidul The Sun.Pana acum Adrian Mutu, Eidur Gudjohnsen, John Terry si Wayne Bridge sunt cei care au impartit-o pe Vanessa. Al cincilea jucator desi este cunoscut de presa nu poate fi numit inca din motive legale!

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com