Dragomir il sfatuieste pe Mutu sa nu se gandeasca la Liga I: "Isi termina cariera daca vine aici!"

Presedintele LPF il sfatuieste pe Mutu sa nu ia in calcul o revenire in Liga I, dupa scandalul de dopaj.

In asteptarea deciziei de suspendare, dupa ce a fost depistat cu "sibutramina", atacantul roman este sfatuit sa nu se gandeasca la o revenire in Romania, chiar daca oficialii de la Dinamo declarau ca il asteapta cu bratele deschise.
Dumitru Dragomir este increzator ca Adi Mutu va scapa cu o suspendare de maxim 6 luni si va putea juca in curand in fotbalul mare.
"Eu cred ca Mutu va lua maximum sase luni de suspendare. Cred ca o sa fie bine, pentru ca o sa vina odihnit si in toamna, cand incepe campania de calificare, o sa explodeze, Liga I nu e o optiune pentru el. Daca vine aici, e sfarsitul carierei. Avem o tara cu multe tentatii, cu femei frumoase. Cand esti tanar si ai de toate si bani multi, iti ia mintile banul", a declarat Dragomir la Sport Total FM.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com