"Pastilele lui Mutu sunt din lotul oficial!"

Sorin Oprea (foto), unul dintre cei trei acuzaţi de DIICOT în afacerea "Capsula de slăbit", îl contrazice pe șeful Diicot.
Oprea îşi recunoaşte vina de a fi adus în ţară un lot de 5.000 de flacoane contrafăcute, dar acuză autorităţile că sunt mână în mână cu importatorul oficial, Andrei Petrişor, care ar vinde şi el tot medicamente falsificate!


"M-au scos pe mine ţap ispăşitor, să fiu paravan pentru afacerile lui Petrişor. Eu am adus doar 5.000 de cutii, pe comandă specială. Agentul (n.r. - comercial) care mi le-a comandat s-a dus apoi la Petrişor, i-a cerut un preţ mai bun şi, în schimb, m-a turnat. Eu am apucat să plasez foarte puţine cutii pe piaţă. Mutu a luat pastilele de slăbit cu sibutramină din lotul vândut de Petrişor. Se poate demonstra uşor asta, dacă se confruntă numărul de lot comercializat de Petrişor cu numărul de lot pe care-l are ambalajul cutiei lui Mutu. Petrişor are câteva cutii cu reţeta bună, pe care le dă la analize şi la controale, iar celelalte, grosul, sunt contrafăcute şi au sibutramină", spune Oprea.
Acesta adaugă că autorităţile îl protejează pe Andrei Petrişor, al cărui tată e un personaj foarte influent.

Fiul fostului şef al Tribunalului Timiş tace

Fost arbitru de fotbal, Andrei Petrişor a refuzat să comenteze declaraţiile date de Sorin Oprea, anunţând că şi-a angajat un avocat. Asociatul unic al ARP Farm este fiul lui Petre Petrişor, care, conform www.romaniacurată.ro (site girat de Centrul de Jurnalism Independent, Societatea Academică Română, Alianţa Civică și GDS), este un fost magistrat, destituit din funcţia de preşedinte al Tribunalului Timiş în 1997 pentru infracţiunea de favorizare a infractorului în cazul a doi oameni de afaceri condamnaţi pentru contrabandă: Zaher Iskandarani şi Mujea Marcelini. În perioada în care a fost magistrat, şi-a construit o casă de vacanţă cu valoare de impozitare de un miliard şi a achizitionat mai multe autoturisme de lux (Mitsubishi Pajero, Mercedes).

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com