"Mutu si Bianca nici macar nu s-au cunoscut"

Intr-un interviu pentru ziarul Cancan, Catalin Botezatu a vorbit si despre ultimele zvonuri aparute in presa despre o presupusa relatie intre Adi Mutu si iubita lui Bianca Dragusanu.

Am ajuns si la subiectul Mutu. S-a scris de curand ca iubita ta, Bianca Dragusanu, te-a inselat cu Adi. Cum comentezi stirea asta?
Niste prostii! Nu stiu de unde au putut scoate tampenia asta, dar nu are nici macar o baza. E aiurea sa spui ca Mutu e barbatul care are nevoie sa-i fie aduse femei. Daca Adi vrea o femeie, face el ceva in sensul asta. Sunt doar niste speculatii si trebuie luate ca atare.
Totusi, Mutu si Bianca s-au cunoscut vreodata?
Nici macar asta. Adi m-a sunat, ca prieten, sa ma intrebe cum imi merge relatia, daca este bine, cand a aflat ca am o iubita. Dar atat si nimic mai mult.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com