EVZ: „L-am văzut pe Mutu plângând în vestiar”

CAZUL SIBUTRAMINA. Starul de la Fiorentina este marcat de scandalul în care a intrat după ce fost prins dopat. Un coleg ne-a dezvăluit că românul suferă teribil.
Găsit dopat cu sibutramină de două ori în zece zile, fotbalistul român Adrian Mutu a ales să se ascundă de lume până la aflarea sentinţei în cazul său, prevăzută a se pronunţa în decursul lunii viitoare.
Mai mult, în ultimele două săptămâni, jucătorul de la Fiorentina, care riscă o suspendare între trei luni şi patru ani, n-a lăsat să-i răzbată trăirile pe care le încearcă în aceste zile zbuciumate, neavând, deocamdată, nicio reacţie publică.

Atitudinea defensivă i-a fost dictată de avocaţi (unul este italianul Paolo Rodella, care l-a susţinut şi la TAS, în litigiul cu Chelsea). Reprezentanţii săi i-au pregătit acum o apărare în care şi ei şi-au cenzurat declaraţiile. Totodată, acţiunile „Bri liantului” au oscilat în acest răstimp.
Iniţial, el şi-a căutat liniştea în sânul echipei, deşi antrenorul Cesare Prandelli îi dăduse câteva zile libere, încadrându-se benevol în programul Fiorentinei (mai puţin la acţiunile oficiale, fiindcă este suspendat de Comitetul Olimpic Italian). Ulterior, Mutu şi-a modificat strategia, nemaivenind la antrenamente. Au apărut zvonuri că Mutu ar fi plecat ba în Sardinia, ba în America, unde are o proprietate la Miami.
„Mi-a părut rău de el”
EVZ a reuşit să smulgă o reacţie concludentă de la unul dintre cei cu care fotbalistul a intrat în contact în această perioadă. În cele două zile în care s-a aflat alături de colegii de echipă, Mutu a părut un om dărâmat, speriat de perspectiva că şi-ar putea încheia cariera la 31 de ani. Unul dintre cei care l-au văzut cu moralul la pământ este colegul său Lorenzo De Silvestri.
„Mi-a părut rău de Mutu când l-am reîntâlnit ultima oară. L-am văzut plângând în vestiar! Lăcrima! Sunt convins că toţi vor cădea de acord că a fost de bunăcredinţă când a luat acel me dicament şi că n-a vrut să trişeze. Dacă se antrenează cu grupul? L-am văzut o singură dată pe margine, la un antrenament”, a spus fundaşul adus de la Lazio.
Va fi audiat de procurori
Mutu mai are de aşteptat până când va afla cum se va încheia ca zul său. Fiindcă n-a cerut efectuarea contraexpertizei, procedurile s-au simplificat, iar timpul de aşteptare s-a redus semnificativ. Jucătorul urmează să se prezinte, în curând, în faţa procurorilor antidoping, pentru a-şi prezenta apărarea.
„Adi nu plânge chiar aşa de uşor. Nu e genul lui să plângă. Are tot ce-i trebuie în viaţă. E băiat frumos, are maşină, are casă...” NICU GHEARĂ, naşul lui Adrian Mutu

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com