Rădoi: "Experienţa neplăcută prin care a trecut Mutu m-a făcut să fiu şi eu mai atent"

Adrian Mutu e susţinut şi de Mirel Radoi, care consideră că fotbalistul Fiorentinei a luat medicamentele pentru a slăbi, fiind obsedat să-şi menţină greutatea. Fostul jucător stelist spune că experienţa neplăcută prin care a trecut Mutu l-a făcut să fie mai atent la ceea ce va face în viitor.


"Cred că Mutu a intrat în situaţia asta fără voia lui, acele medicamente le-a luat ca să slăbească, îl ştiu cînd venea la lot la 5 minute era pe cîntar, obsesia lui pentru greutate. Are contracte de publicitate, trebuie să arate mereu bine. Dacă în prospect nu era specificat putea să se ducă la o mie de medici. Chiar dacă şi eu citisem anumite substanţe, am dus şi pasta de dinţi, gelul de păr, tot ce aveam în borsetă de teamă să nu iau ceva fără să ştiu", a spus Rădoi la GSP TV.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com