Victor Becali: "Era o nenorocire dacă nu se găsea sibutramină la ambele teste"

Agentul FIFA Victor Becali consideră că Adrian Mutu s-ar putea alege chiar cu o suspendare mai mică de 3 luni din partea Comisiei Antidoping italiene avînd în vedere că nu este considerat recidivist şi spune că ar fi fost o adevărată tragedie dacă internaţionalul român nu ar fi fost găsit pozitiv tot cu sibutramină şi în cazul partidei cu Lazio, din Cupa Italiei.

"Avocatii se pregatesc, Adi spera, noi ne asteptam la o suspendare de 3 luni, poate chiar mai mica, având în vedere că nu e recidivist Totusi trebuia sa consulte medicul, a fost neglijent si va plati asa cum a platit de fiecare data cand a gresit.Sa fie foarte clar: Adi nu neaga nimic, deci nu avem ce sa contestam pentru a cere o contraexpertiza! Ar fi fost o nenorocire daca Adrian ar fi fost depistat pozitiv cu o alta substanta la al doilea control, nu cu sibutramina“, a spus Becali în cadrul emisiunii "Sunt bun dar nu mă vede nimeni" de pe Sport Klub.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com