"L-au prins pe Mutu ascultînd discul unui drogat"

Atacantul Fiorentinei a ajuns ţinta glumelor în Italia după ce a fost prins de două ori în 10 zile dopat cu sibutramină. Cunoscutul comic Gene Gnocchi l-a ironizat, într-o intervenţie televizată la postul Sky. "Se agravează situaţia lui Mutu. Ieri a fost descoperit în timp ce asculta un disc al lui Morgan", a anunţat cel care semnează zilnic pilula umoristică pe prima pagină în Gazzetta dello Sport.


Morgan, alias Marco Castoldi (foto, 28 de ani), este fostul lider al grupului Bluevertigo care a făcut săptămîna trecută o serie de declaraţii incredibile legate de faptul că a folosit cocaina ca un medicament antidepresiv. "Cu siguranţă, ultimul său disc lansat pe piaţă a fost unul... pozitiv", au comentat italienii. Solistul a provocat un imens scandal în mass-media peninsulară, mărturisind că fuma zilnic "crack", un derivat al cocainei, şi opinia publică a obţinut excluderea acestuia de la Festivalul de Muzică Italiană de la Sanremo.
Aluzia face trimitere la primul episod de doping din cariera lui Mutu, petrecut în luna octombrie 2004, cînd "Briliantul" a fost depistat cu cocaină la controlul comandat de Jose Mourinho la Chelsea.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com