Mircea Sandu: "M-aş bucura ca Răzvan să îi spună clar lui Mutu dacă mai are planuri cu el"

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a comentat situaţia lui Adrian Mutu, depistat pozitiv cu sibutramină şi aflat momentan în stare de suspendare.
"Adi e un jucător de mare valoare, la care ţin.Din ceea ce am citit, toate datele spun că cei care au scos pe piaţă acest medicament, prospectul era greşit. Din cîte am înţeles nu e considerată recidivă.
Mutu are o tărie extraordinară. Dacă şi-a revenit după tot ce a suportat cu cocaina şi nu a mai consumat, înseamnă că are un caracter puternic. E un jucător de tupeu, impunător.


Dacă sancţiunea va fi mică, poate reveni, dacă nu depăşeşte anul. Dacă e mai mult, e greu. Altfel te consumă psihic, fizic. Intervin multe.
Principala vină e că nu a consultat medicul echipei, ceea ce e obligatoriu, mai ales că sînt sigur că li s-a zis să nu ia medicamente fără ştirea doctorului. Cred că el nu a avut anturajul potrivit.
Lucescu lunea şi marţea îi lasă liberi, trebuie să ai bun simţ şi la ora 12 să fii în pat, pentru că la 10 a doua zi trebuia să fii la antrenament. Eu cred că jucătorii naţionalei trebuie să-şi concentreze toţi neuronii pentru acel meci.
Nu putem şti acum dacă putem conta pe Mutu în această campanie. Antrenorul decide, nu m-am băgat peste el. De două ori am făcut-o, pentru Mutu şi pentru Hagi, dar nu o mai fac.
În anii '90, cu Hagi, la Mircea Rădulescu, să-l ia la naţională chiar dacă nu juca la Real Madrid, şi în 2002, înainte de a pleca în Danemarca. Mutu a dispărut din cantonament şi a venit a doua zi dimineaţă. Iordănescu voia să-l lase acasă şi eu am intervenit, pentru că aveam meci decisiv.
M-aş bucura ca între cei doi să aibă loc o discuţie bărbătească, fără probleme, în care Răzvan să îi spună lui Mutu dacă mai are sau nu planuri cu el. A treia oară nu mai intervin. Pentru Hagi aş mai interveni o dată, e altfel.
Fiorentina ar putea renunţa la Mutu după aceste incidente, vom vedea ce va fi", a zis Mircea Sandu la Fanatik Show, la Digisport.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com