Blonda lui Bote, pe lista lui Adrian Mutu! Bianca: "Nu este nimic adevarat!"

Libertatea a aflat de la apropiati ai jucatorului ca Adrian Mutu a remarcat-o pe Bianca si si-a manifestat intentia de a o cunoaste. Alex, prieten apropiat al lui Adrian Mutu si care se stia cu Bianca, i-a implinit dorinta, la sfarsitul anului trecut, si a luat-o pe “blonda lui Bote” la Florenta, pentru a-i face cunostinta cu Mutu.

Bianca, Alex si Adi au iesit impreuna si, intre altele, au cinat la restaurantul Golden View, localul preferat al lui Adrian. Apoi, Adrian ar fi ramas singur cu Bianca pentru a vizita orasul. Cu alte cuvinte, Mutu ar fi avut o aventura cu frumoasa blonda.
La putin timp dupa excursia la Florenta, Bianca a postat, pe un site de socializare, poze de la iesirea din restaurant, in care apare alaturi de Alex, dar care fac legatura dintre frumoasa blonda si Florenta.

Contactata de sport.ro Bianca a negat totul: "Ca de obicei se inventeaza tot felul de chestii, nu e adevarat nimic".

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com