Mutu apărat şi de doi specialişti în farmacologie

Pentru a susţine nevinovăţia, invocînd buna credinţă şi faptul că s-a dopat involuntar, Mutu se va baza, le lîngă o armată de avocaţi şi pe impresari, pe doi profesori în domeniu.



Potrivit ziarului local Corriere Fiorentino, avocaţii i-au mandatat pe Alessandro Mugelli, directorul secţiei Farmacologie a Universităţii Careggi, şi pe doctorul Giuseppe Pieraccini, de la Centrul Interdepartamental de Spectrometrie din Massa, să demonstreze, pe baza analizelor făcute, că era imposibil ca atacantul Fiorentinei să ştie că respectivele capsule de slăbit" ar conţine sibutramină.
A doua teză pe care avocaţii îşi sprijină apărarea va fi să dovedească faptul că Mutu nu e recidivist, susţinînd că testul de la Londra din 2004 (cînd a fost prins cu cocaină) n-ar avea valoare, nefiind autorizat de WADA. Mutu ar urma să fie audiat săptămîna viitoare de Ettore Torri, şeful Procutaturii Antidoping, iar pe la mijlocul lui martie Tribunalul Antidoping va discuta dosarul românului şi apoi va decide cît va fi suspendarea.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com