Scapă Mutu doar cu o lună de suspendare?

Adrian Mutu s-ar putea să scape doar cu o suspendare de o lună de zile, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Totul depinde însă de faptul dacă va fi sau nu considerat recidivist după scandalul “Cocaina”, informează La Nazione, citat de Hotnews.

La doar câteva zile după scandalul sibutramina (Mutu a fost depistat dopat cu această substanţă de două ori - pe 10 şi 20 ianuarie), specialiştii din fotbal vorbeau despre o pedeapsă maximă de 4 ani pentru atacantul roman, situaţie în care cariera lui Adrian ar fi fost practic terminată.

Odată cu trecerea timpului, spiritele s-au mai calmat, iar în Italia se vorbeşte despre şanse destul de mari ca Mutu să scape doar cu o lună de suspendare (se încearcă dovedirea faptului că Adrian a fost de încredere).

În procesul său va conta foarte mult dacă CONI (Comitetul Olimpic Italian) îl va considera pe român recidivist după episodul “cocaina” de la Chelsea din 2004. Cum testul ordonat de formaţia de pe Stamford Bridge nu a fost cerut de organele antidoping, se pare ca acest episod nu va conta pentru anchetatorii italieni.

Prima audiere a românului va avea loc pe 1 martie, iar o decizie în cazul său va fi luată de către Tribunalul Antidoping în intervalul 16-20 martie. În aşteptarea sentinţei, Mutu s-a tot antrenat, fotbalistul dorind să fie în formă în cazul în care va scăpa ieftin după episodul sibutramina.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com