“La 30 de ani organismul uman are resurele necesare pentru a slabi”

Medaliata cu aur la Campionatele Mondiale de Fitness din 2006, Diana Oprea, a vorbit intr-un interviu pentru Sport.ro si despre Adrian Mutu.


Adrian Mutu tocmai a fost prins ca a luat niste pastile de slabit? E greu sa slabesti cand ai 30 de ani?
La 30 de ani organismul uman are resurele necesare pentru a slabi. De asemenea, vointa intra si ea in joc si prin antrenamente constante si regim alimentar se poate scadea in greutate. Nu este imposibil de atins acest obiectiv. Adrian Mutu are toate conditiile necesare pentru a slabi fara a apela la pastile care ar putea contine substante interzise..
Ce regim alimentar ai recomanda unui fotbalist de talia lui Mutu pentru a nu lua in greutate?
Adrian Mutu are o “armata” de specialisti langa el, specialisti ce ii pot construi un regim alimentar adecvat nevoilor sale. Acesti specialisti detin toate informatiile legate de organismul lui. Pentru a realiza un regim alimentar ai nevoie de multe informatii, nimeni nu poate face un regim alimentar doar uitandu-se la o persoana.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com