Campioana mondială la fitness către Mutu: "Adi, mănâncă orez brun!"

Vanda Hădărean (33 de ani), multiplă campioană mondială la fitness şi medaliată cu argint la gimnastică artistică la Jocurile Olimpice de la Barcelona, din 1992, nu crede că administrarea suplimentelor alimentare sau a unor medicamente reprezintă o soluţie bună pentru slăbit, în cazul sportivilor de performanţă. Aşa că nu înţelege cum Adrian Mutu, fotbalistul Fiorentinei, a putut recurge la acele pastile dubioase pentru a scăpa de kilograme.

Întrebată despre cazul lui Adrian Mutu, care a fost găsit dopat după ce a luat pilule de slăbit care conţineau sibutramină, o substanţă interzisă sportivilor, Vanda Hădărean, stabilită în prezent în Canada, a declarat pentru Libertatea: “Când eşti sportiv de performanţă, trebuie să ai foarte mare grijă în tot ceea ce faci, pentru că reprezinţi un model pentru generaţiile mai mici, care-şi creează idoli. Personal, nu folosesc nici un fel de pastile pentru slăbit. Nu sunt de acord cu această modalitate. În primul rând, se ştie că nu sunt sănătoase”.
Vanda Hădărean îi recomandă lui Mutu o dietă riguroasă pentru a ajunge la greutatea optimă spre care fotbalistul ţinteşte atât de mult.
“Ar trebui să aibă un regim alcătuit din mâncăruri slabe. Şi să se înarmeze cu multă răbdare. Să mănânce orez brun, multe salate, piept de pui sau peşte. Sunt convinsă că după un timp va putea ajunge la rezultatul mult dorit”, a încheiat campioana mondială de fitness.


Ajută la eliminarea toxinelor
Dintre toate tipurile de orez, cel brun conţine cea mai mare cantitate de potasiu, magneziu, fosfor şi vitaminele B1 şi B3. El ajută mult la realizarea tranzitului intestinal, întrucât are un conţinut ridicat de fibre alimentare. Orezul brun mai conţine orizanol, o substanţă care are proprietatea de a scădea nivelul colesterolului din sânge, pentru că reduce sinteza şi absorbţia grăsimilor şi ajută la eliminarea toxinelor.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com