Mutu, 3 luni sau 1 an!

Miercuri, la Roma, este ziua decisivă pentru Mutu şi pentru finalul său de carieră. În faţa procurorilor antidoping ai Comitetului Olimpic Italian, “Briliantul” şi avocaţii săi vor trebui să demonstreze faptul că sibutramina a ajuns în corpul lui Mutu fără voinţa acestuia, din neglijenţă.

Însă, cel mai important aspect al procesului stă în altă parte, şi anume la încadrarea sau nu a românului în categoria recidiviştilor.

Aşa cum au anunţat ieri italienii de la "La Republica", miza este una imensă. Astfel, dacă problemele lui Mutu din perioada "Chelsea" nu vor fi luate în considerare, atunci pedeapsa va fi minimă, cel mai probabil de trei luni.

În schimb, dacă Mutu va fi considerat recidivist, perioada de suspendare n-are cum să fie mai mică de un an de zile. După audierile de miercuri, va urma o nouă perioadă de aşteptare pentru Mutu, a cărui sentinţă este aşteptată abia la finalul lunii martie.

Între timp, fără decarul său, Fiorentina continuă să sufere în campionat. Sâmbătă seara, pe terenul lui Lazio, echipa "viola" a smuls un rezultat de egalitate în prelungiri, autorul golului fiind brazilianul Keirrison, atacantul adus de urgenţă pentru a suplini absenţa lui Mutu.

sursa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com