Plan 'beton'! Mutu ar putea scăpa de suspendare!

În maximum două săptămâni, Adrian Mutu se va prezenta în faţa Tribunalului Antidoping Italian.
Atacantul Fiorentinei va profita de această perioadă pentru a se prezenta cu o apărare optimă şi a decis să rămână până atunci în Italia, în ciuda faptului că a primit de la antrenorul Cesare Prandelli o pauză de zece zile. Chiar şi aşa, Mutu nu face însă deloc repaus total, ci urmează un program de pregătire fizică, stabilit împreună cu preparatorul fizic al Fiorentinei.


Giovani Becali continuă să lupte pe două fronturi. El lăsase oricum în plan secundar piaţa transferurilor pentru a se concentra pe cazul "Mutu". Aflat la Florenţa, Becali negociază aproape zilnic cu oficialii Fiorentinei condiţiile financiare de care Mutu va beneficia pe perioada eventualei suspendări. Ultimele veşti dau ca probabilă o reducere cu 50% a salariului pentru respectiva perioadă.
"Să-l scăpăm!"
Pe de altă parte, Giovani Becali discută în aceste zile şi cu echipa de opt avocaţi condusă de Paolo Rodella pentru a finaliza strategia ce va fi adoptată în timpul audierilor. "Important este să-l scăpăm pe Adrian cu o pedeapsă cât mai mică, poate de trei luni sau poate doar cu o mustrare, apoi impresarii vor fi cei care-i vor decide viitorul lui Mutu şi dacă va mai rămâne sau nu la Fiorentina", ar fi spus Rodella într-un cerc de prieteni. Dacă se va demonstra că medicamentul luat de Adrian nu menţiona explicit prezenţa sibutraminei şi că jucătorul chiar îl lua pentru dietă şi nicidecum pentru îmbunătăţirea performanţelor sportive, pedeapsa minimă de trei luni poate fi chiar dictată fără executare, o procedură legală frecventă în Italia pentru cazurile cu circumstanţe atenuate.
Altfel, fostul impresar al lui Mutu, Alessandro Moggi, cel care de fapt i l-a şi prezentat pe avocatul Rodella lui Mutu, a primit ieri o veste bună, tribunalul reducându‑i la jumătate suspendarea din fotbal, adică până la sfârşitul acestui an. Tatăl acestuia, Luciano, s-a exprimat şi el destul de critic în cazul "Mutu". "Este şi greşeala Fiorentinei, nu este acceptabil pentru un club de o asemenea anvergură să permită ca jucătorii să ia fel de fel de medicamente riscante", a spus Moggi sr.
Becali nu-l întelege
Aflat la Bucureşti, Victor Becali a comentat şi el situaţia lui Adrian Mutu. "Mutu s-a încurcat în propriul succes. Toată lumea spune că a greşit şi nu înţeleg de ce a luat acele pastile. În plan fotbalistic traversa un moment bun şi în perioada de transferuri din această iarnă ar fi putut primi o ofertă avantajoasă. Mutu nu poate fi suspendat pentru mult timp, deoarece nu este recidivist. Este absurd să se vorbească de o suspendare între unu şi patru ani", a spus Victor Becali, regretând, evident, faptul că noul caz de dopaj a picat tocmai când Mutu se pregătea de un transfer spectaculos.
Ministerul Sănătătii a anuntat ieri că îsi declină responsabilitatea în ceea ce priveste punerea pe piată sau controlul suplimentelor alimentare gen "Capsula de slăbit", care nu intră în categoria medicamentelor

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com