Spiridon Mutu: "Adrian a luat pastilele de slăbit de Revelion"

Tatăl fotbalistul depistat de două ori pozitiv la testele antidoping efectute în ianuarie povesteşte cum au început problemele „Briliantului".
Comitetul Olimpic Italian a anunţat în urmă cu două sptămâni ca fotbalistul Adrian Mutu a fost depistat pozitiv de doua ori în decursul acestui an, românul fiind găsit în afara regulilor sportului pe 10 şi pe 20 ianuarie. Mutu fost depistat pozitiv cu sibutramina, substanţă care s-a regăsea în conţinutul pastilelor de slăbit care i-ar fi fost aduse „Briliantului" de către mama sa, la sfârşitul lunii decembrie a anului trecut. „ Mi-am nenorocit băiatul", ar fi spus la vremea respectivă Rodica Mutu, mama fotbalistului de 31 de ani. În apărarea sa Mutu susţine că ar fi luat pastilele fără să ştie că conţinutul substanţei interzise, care nu era menţionată pe prospect. Verdictul în acest caz se va da la sfârşitul acestei luni, din estimările impresarului Ioan Becali, care spune că Mutu va avea şapte avocaţi în proces.



Mama sa a insistat ca Adrian să nu ia pastileleLa o lună după ce apariţia scandalului mediatic, tatăl lui Adrian Mutu povesteşte în exclusivitate pentru „Adevărul de Seară" de unde i se trage fiului său. „S-au spus verzi şi uscate la adresa lui Adrian. Vă spun eu care este realitatea. Adrian a luat pastilele de slăbit pe 31 decembrie, crezând că sunt naturiste. Eram toţi la masă, şi soţia mea discuta cu Consuelo despre acele pastile de slăbit nenorocite. Adi când a auzit a zis că ia şi el o pastilă. Soţia mea a insistat să nu ia, pentru că cine ştie ce i se mai întâmplă. Adi s-a uitat pe prospect şi a zis: . Şi, uite, unde s-a ajuns!", spune Spiridon Mutu.
Pastilele de slăbit erau pentru o mătuşă de-a soţiei lui MutuPastile de slăbit cumpărate din Piteşti de Rodica Mutu ar fi trebuit să ajungă la o rudă de-a soţiei fotbalistului crescut pe malul Argeşului. Şi Consuelo a încercat o tartament de slăbit cu ajutorul acestor pastile produse în China. „Soţia lui Adi a luat şi ea pastile de slăbit, aduse în Italia tot de nevastă-mea. A fost mulţumită de ele şi a vorbit despre efectul lor miraculos şi cu o mătuşă de-a sa care lucrează la Ambasada Republicii Dominicane din Italia. Astfel, Consuelo a rugat-o pe soţia mea să-i aducă pe 28 decembrie, anul trecut, când a plecat în Italia, la copii, câteva flacoane. Nu a mai găsit decât trei cutii, dintre care o pastilă a luat Adrian, aşa cum v-am spus pe 31 ianuarie", susţine Spiridon Mutu. Părinţii lui Mutu sunt extrem de afectaţi de toată această telenovelă legată de pastilele de slăbit. Tatăl fotbalistului nu înţelege de ce mereu când îi merge bine pe gazon fiul său primeşte câte o lovitură dură, care-l scoate din circuit. „ Adi era în formă şi când i s-a întâmplat la Chelsea ca şi acum, la Fiorentina, de altfel. Nu ştiu ce să mai cred. I-am spus tot timpul să fie atent. Şi când merge în restaurant l-am sfătuit să nu accepte să fie servit de la bar în pahar. Să i se desfacă sticla în faţă, la masă, că are destui duşmani care vor să-i facă rău. Cine ştie ce naiba îi pune opsătarul în pahar şi iar dă de belea. Tot timpul i-am spus să fie atent", subliniază Spiridon Mutu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com