"Absenţa lui Mutu este importantă! Este un jucător de referinţă!"

Mijlocaşul echipei AC Fiorentina, Marco Marchionni, a declarat, miercuri, că absenţa atacantului român Adrian Mutu este importantă, deoarece este vorba de un jucător de referinţă pentru formaţia italiană, informează site-ul violenews.com.
"Abenţa lui Mutu este importantă, deoarece este un jucător de referinţă. Cu toate acestea, nu trebuie să ne plângem, ci să strângem rândurile şi să mergem înainte. Am greşit în unele meciuri, cum a fost cel cu Roma, dar urmează alte partide şi se pot deschide uşi noi", a spus Marchionni.


Atacantul muntenegrean Stevan Jovetici a afirmat că nu simte nicio presiune pentru că trebuie să-l înlocuiască pe Mutu. "Mutu este un jucător fundamental pentru echipa noastră, dar va trebui să ne descurcăm un timp şi fără el. Nu simt nicio presiune pentru că trebuie să-l înlocuiesc. Am încercat să dau tot ce am mai bun şi doresc s-mi îmbunătăţesc prestaţiile", a precizat Jovetici pentru cotidianul sârb Blici.
Fostul atacant italian Igor Protti speră să-l revadă cât de curând în teren pe Mutu: "Situaţia lui Mutu este stranie. Este păcat pentru el şi pentru fotbal, care pierde jucători de valoare aşa cum este românul. Sper să-l revăd cât mai repede pe teren".
Atacantul Adrian Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma a două controle antidoping, primul efectuat la 10 ianuarie 2010, după meciul Fiorentina - Bari, scor 2-1, din campionatul Italiei, şi al doilea la 20 ianuarie, după meciul Fiorentina - Lazio, scor 3-2, din Cupa Italiei.
La 29 ianuarie, Comitetul Olimpic Italian a anunţat că a dat curs solicitării procurorului Tribunalului Naţional Antidoping de suspendare a lui Mutu, până la luarea unei decizii în cazul său.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com