Marius Nitu:Mutu story, varianta românească

Italienii fac un film despre Briliant, ceea ce e un lucru bun pentru toată lumea, inclusiv pentru atacantul Fiorentinei. Reporterii postului de televiziune Tele 7 au declarat că Mutu story va fi „cu bune şi cu rele“. Acest lucru era imposibil în România, ţara unde nu mai există de mult nuanţe. Dacă se apucau românii de treabă, filmul color ieşea ori alb, ori negru. Titlurile erau simplu de găsit.
Pe ecrane avem „Ultimul fum“, regia Sergiu Nicolaescu, scenariul Nicu Gheară, în rolul principal Sergiu Nicolaescu. Parcă şi vezi cu ochii minţii o scenă memorabilă jucată de Jean Constantin: „Nu trage pe nară, domn’ Semaca! Sunt io, Lăscărică, vă aduc marfă de calitate“. Seria era continuată, firesc, de producţiile „Un comisar antidoping acuză“, „Cu nările curate“, „Revanşa“. Se pot turna şi comedii, de genul „Nea Adi miliardar“. Sau, mai bine, „A. M. la munte şi la mare“ şi „A. M. în acţiune“, acesta din urmă bucurându-se de participarea extraordinară a starurilor Laura Andreşan şi Vanessa Perroncel, fata aia care a marcat şi la John Terry. Personajul principal va spune, la un moment dat, plin de căinţă: „Noi, dacă vedem pe jos, pe dulap, o doză, un joint, o pastilă, ne uităm în stânga, ne uităm în dreapta, pardon, sunăm la 22… 22… 22, adică 112!“. Invers, parcă-l vezi pe Mutu erou pozitiv care îşi face în final datoria în filmul „Porţile albastre ale oraşului lui Chelsea“, cum trăieşte liniştit în „Duios Mutu dribla“ sau se chinuie în „Fotbalist, adjectiv“. Oricum, finalul gustat de admiratorii fanatici nu poate fi decât unul: superproducţia „Mutu Viteazul“, în care eroul, călare pe un fundaş advers, îşi flutură banderola de căpitan al naţionalei şi îl priveşte de sus pe paşa Răzvan Lucescu: „Aiasta-i pohta ce-am pohtit!…

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com