"Dacă nu pleca la Chelsea, Mutu risca să fie arestat!"

Adrian Mutu a fost aproape de un adevărat dezastru, în perioada în care evolua la Parma, susţine un fost coleg de-al "Briliantului", din perioada în care acesta evolua la Dinamo. Fotbalistul în cauză a vorbit pentru săptâmânalul Fanatik, sub protecţia anonimatului, şi susţine că problemele lui Mutu cu cocaina au început din perioada "Verona" şi au atins apogeul între 2002 şi 2003, când acesta juca la Parma.

Cred că a plecat prea fraged în Italia. Poate ar fi fost mai bine dacă rămânea la Inter mai mult, dar plecarea la Verona i-a fost fatală. Prieteni comuni mi-au povestit că în cei doi ani petrecuţi la Verona s-a schimbat total. Începuse să consume cocaină, dar eu nu credeam. Abia după ce se transferase la Parma am observat cşi eu că e ceva în neregulă cu el. Iar faptele care au urmat ulterior m-au lăsat fără cuvinte.Cică însuşi şeful Poliţiei din Parma a venit la patronul clubului, celebrul Calisto Tanzi, şi i-a zis că are informaţii că Mutu ar fi într-o reşea de consumatori de cocaină şi că ar fi mai bine să-l dea cât mai repede, altfel e obligat să-l aresteze.Oricum, la scurt timp după această întrevedere, Parma l-a vândut la Chelsea. Italia l-a nenorocit pe Mutu [...]", spune fostul jucător al lui Dinamo în Fanatik.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com