Panarama de Cristina Tintila cauta publicitate!

După ce Libertatea a dezvăluit că Bianca Drăguşanu ar fi avut o aventură, la Florenţa, cu Adrian Mutu, prietenul cel mai bun al fotbalistului Fiorentinei, Alex Pârvu, a sărit în apărarea fostului decar al naţionalei.


“Lui Adrian nici măcar nu-i plac blondele. Singura blondă din viaţa lui, pe care a şi iubit-o, a fost Alexandra, fosta lui soţie”, a afirmat Pârvu, dorind astfel să îndepărteze zvonul potrivit căruia Mutu ar fi avut o idilă cu “blonda lui Bote”. Numai că prin această declaraţie, Alex nu a făcut decât să pună paie pe foc şi să o facă pe Cristina Țintilă, una dintre fetele care i-au ţinut companie la cheful de dinaintea meciului cu Serbia, să spună că tinde să creadă că Mutu a avut o aventură cu Bianca. De ce?
Lui Adi îi plac fetele, în general
“Pentru că lui Mutu îi plac blondele, chiar foarte tare, iar Alex ar trebui să ştie mai bine. Sau a uitat că Mutu s-a dat toată noaptea la mine? Eu înţeleg să-i ia apărarea prietenului său, dar nici să declare că nu-i plac blondele, pentru că vă spun sigur că nu este aşa, e înnebunit după blonde. Mai mult decât atât, pot să afirm cu mâna pe inimă că lui Mutu îi plac fetele, în general, indiferent că sunt blonde, brunete sau roşcate...”, ne-a spus Cristina Țintilă.
«Briliantul», dorit de Milan
Adrian Mutu (31 de ani), atacantul Fiorentinei, a ratat şansa unui transfer la Milan. “În ianuarie, Adrian putea ajunge la AC Milan, în locul lui Huntelaar. Milan dorea să-l cedeze pe olandez şi să-l ia pe Mutu, dar Huntelaar a început să înscrie des şi afacerea a căzut”, a declarat Giovani Becali, impresarul “Briliantului”, citat de fiorentina.it.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com