"În locul lui Mutu, mă lăsam"

Oliver Bierhoff a marcat de 37 de ori pentru Germania, a jucat la AC Milan şi a rămas în conştiinţa microbistului drept unul dintre cei mai mari atacanţi ai lumii. Din această postură, germanul îl priveşte pe Mutu cu ciudă: "Putea fi mai mult decât este".


Care fotbalist român ţi-a plăcut sau îţi place?

Hagi. Cred că toţi vă spun vouă despre Hagi, nu? Apoi, Mutu e foarte talentat.

"Eu nu aş mai fi ieşit din casă!"

Putea să obţină mai mult Mutu decât a obţinut până acum în carieră? Ştii, scandalul cu cocaina... Iar acum are din nou probleme cu dopajul.

Da, am auzit. Sincer să fiu, dacă eu aş fi fost pus în situaţia aia, nu mai ieşeam din casă! Aş fi renunţat la fotbal şi la tot. Dar uite că Mutu a reuşit să revină. Nu-l cunosc pe Mutu în profunzime, dar cred că este cam răsfăţat. Vouă, în România, nu vi se pare?

Ne-a lăsat şi nouă de multe ori impresia asta, e adevărat... Crezi că Mutu merita să fie mai sus decât Fiorentina?

Vorbind de talentul lui, da. Putea fi ce e acum Cristiano Ronaldo. Lui Mutu are de ce să-i fie ciudă. Toate scandalurile în care a fost implicat i-au marcat cariera. Dar, în fine, ce spun sunt doar generalităţi. Nu ştiu cum e de fapt Mutu. Poate că a avut probleme reale. Cert e doar că, atunci când te apuci de fotbal, trebuie să dai totul şi vei primi totul. Ştiţi ce senzaţie îmi lasă mie Mutu? Că el a fost mereu propriul său duşman.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com