Răzvan Lucescu pentru Mutu: «Nu ai ce căuta la naţională doar pentru a avea o sâmbătă bună»

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, nu ratează nicio ocazie de a-l înţepa pe Adi Mutu. Ultima oară a făcut-o ieri, în cadrul reuninuii anuale a antrenorilor, care a avut loc la Casa Fotbalului, unde antrenorul naţionalei şi-a expus ideile despre pregătirea primei reprezentative.


In plin scandal de dopaj, „Briliantul" a fost atacat din nou de Lucescu jr, tehnicianul punându-l la zid pe jucător, fără a-l nominaliza însă.
„Ca fotbalist, dacă vii la naţională cu gândul de a-ţi aranja o sâmbătă frumoasă sau o duminică frumoasă şi fel de fel de întâlniri, nu te poţi pregăti mental. Iar acest lucru este esenţial în abordarea unui meci", a spus Răzvan cu trimitere directă la decarul Fiorentinei.
Tehnicianul a lăsat de înţeles că nu intenţionează să-l mai convoace pe Mutu, indiferent de ce decizie va lua Comitetul Olimpic Italian în această săptămână.
„Mie nu îmi trebuie jucători iresponsabili. Oricât de valoros sau tehnic e un fotbalist, dacă nu ştie să aprecieze momentele în care poate face ceva şi în care nu şi nu este atent cu viaţa lui în afara terenului, îmi poate face o greşeală fatală într-un meci, iar asta eu nu pot accepta", a punctat Lucescu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com