„Fără Mutu suntem sub Bosnia!“

Fostul internaţional vede în bosniaci principala bătaie de cap pentru selecţionerul Răzvan Lucescu: "Cel mai probabil, o să luptăm cu Bosnia pentru locul 2 în grupă. Şi nu va fi uşor! De la ultimul meci direct, în 2003, ei au crescut valoric, în timp ce noi am scăzut. Despre Franţa nu sunt multe de comentat, doar că ar fi inteligent să programăm meciurile cu ea cât mai devreme. E genul de echipă cu care nu vrei să joci pe finalul campaniei, când partidele sunt decisive".


"Ne luptăm pentru locul doi"
Popescu oferă previziuni şi mai sumbre în condiţiile în care Răzvan Lucescu nu va mai apela la serviciile lui Adrian Mutu. "Aş vrea să pot spune că echipa naţională nu stă în anumiţi jucători. Aşa ar fi normal, dar realitatea e alta. Ne luptăm pentru acel loc doi dacă jucăm în efectiv complet, cu Mutu şi Chivu în echipă. Fără ei, cred că am avea o echipă inferioară Bosniei, iar calificarea ar fi aproape imposibilă", conchide fostul căpitan al tricolorilor.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com