"Mutu poate scăpa cu avertisment"

Giovani Becali, impresarul lui Adrian Mutu (31 de ani), a declarat că atacantul român are motive să spere că va primi o sentinţă blândă, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. “Briliantul” se va apăra invocând buna sa credinţă şi faptul că nu este recidivist.


Impresarul Giovani Becali şi conducătorii Fiorentinei au discutat ore în şir, miercuri, pentru a pune la punct modul în care se va apăra Adrian Mutu în faţa judecătorilor antidoping. “A fost o întâlnire de mai multe ore, eu, cu şefii Fiorentinei şi cu Adi. Ne-am unit. Mutu trebuie judecat în consecinţă, pentru că nu este recidivist. După cum am pregătit apărarea, va scăpa cu avertisment. În cel mai rău caz, va primi o suspendare la limita minimă, două, maximum trei luni”, a declarat agentul “Briliantului”, care a mărturisit că atacantul echipei toscane a făcut faţă cu bine scandalului în care a fost implicat.
Cel mai rău scenariu: suspendare trei luni
“Adi este optimist. Este bine din punct de vedere psihic şi încrezător că judecătorii vor ţine cont de circumstanţe”, a continuat impresarul. Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, Mutu va compărea în faţa completului de judecată în cel mult două săptămâni, iar Giuseppe Capua, şeful Comisiei Antidoping din Italia, i-a oferit românului un nou motiv de optimism: “Sibutramina nu e o substanţă care îmbunătăţeşte performanţele sportive, cel puţin nu în măsura în care să merite să rişti”.
Şi-a însoţit echipa la Milano
Chiar dacă Cesare Prandelli, antrenorul Fiorentinei, i-a recomandat să stea o perioadă departe de fotbal, Adrian Mutu a decis să-şi însoţească, miercuri, echipa la Milano, unde a urmărit din tribună manşa tur a semifinalelor Cupei Italiei, pierdută de formaţia toscană în faţa lui Inter (0-1).

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com