"Mucea-faimucea nu a gresit cand a luat pilule de slabit"

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a vorbit in Cancan despre problemele pe care "Briliantul" le are dupa ce a fost depistat cu sibutramina.

"De data asta, mucea-faimucea Mutu, asa cum ii zic eu pentru episodul cand a refuzat sa fie schimbat de marele Gicu Dobrin, nu a gresit. Baiatul a luat pastilele alea ca sa slabeasca, fara sa stie ce contin. A fost o victima a sistemului de avizare a acelui tip de produse. Razvan Lucescu nu poate renunta la el. Este de departe cel mai bun fotbalist roman al momentului. Are viteza, dribling, sut si simt al portii, e un jucator complet. Mutu a avut multe ghinioane in viata, dar pe unele si le-a facut si cu mana lui. La valoarea sa, ar trebui sa inteleaga ca la nationala antrenorul e cel care decide. El e ca un pasager intr-o masina, care sta pe bancheta din spate, iar Razvan Lucescu este soferul. Daca i-a dat peste mana si a scapat volanul, normal ca Razvan a oprit si l-a dat jos", a declarat Vadim Tudor.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com