"Înfometatul" Mutu ironizat şi de nemţii de la Bild!

Adrian Mutu apare şi în presa germană, însă de data asta numele lui nu este legat de vreun posibil transfer în Bundesliga. Atacantul român a fost inclus de cel mai bine vîndut ziar european în "Bestiario", un clasament întocmit săptămînal ce cuprinde 10 jucători remarcaţi în mod negativ.


Mutu este văzut dintr-o perspectivă ironică de jurnaliştii nemţi. "Mutu a fost întotdeauna foarte înfometat de succese", a argumentat "Bild", aluzie la faptul că "Fenomenul" Fiorentinei a fost prins dopat de două ori cu sibutramină, substanţă interzisă folosită (susţine Mutu) pentru a slăbi.
Mutu se va întoarce mîine la Florenţa, după o vacanţă de o săptămînă petrecută la socri în Republica Dominicană, şi se pregăteşte să fie audiat la finele săptămînii viitoare în faţa Procuraturii antidoping.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com