Mutu a fost prea naiv

Tot mai multe persoane importante se declară de partea lui Adrian Mutu (31 de ani) în recentul caz de dopaj cu sibutramină. Medicii fitoterapeuţi din Italia au lăsat să se înţeleagă că singura vină a fotbalistului Fiorentinei a fost naivitatea exagerată.
Avocaţii care îl apără pe Adrian Mutu în dosarul dopajului cu sibutramină, substanţă conţinută de “capsula de slăbit”, au primit un ajutor din partea specialiştilor în medicină naturistă din Italia.


A dat de necaz din cauza unui produs dubios
“Există foarte multe produse aşa-zis naturiste, care conţin însă tot felul de substanţe periculoase. Este şi cazul lui Mutu, căruia i se poate imputa doar naivitatea exagerată”, a declarat Fabio Firenzuoli, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Medicilor Fitoterapeuţi.
“Din păcate, multe produse dubioase, create în laboratoarele farmaceutice din China, sunt vândute drept remedii naturiste. Pacienţii sunt păcăliţi foarte uşor”, a afirmat şi Sonia Baccetti, directorul Centrului de Medicină Tradiţională Chinezească din Florenţa.
«Briliantul» a intrat în săptămâna patimilor
Revenit la Florenţa după miniconcediul petrecut în Republica Dominicană alături de soţia sa, Consuelo, Adrian Mutu urma să afle, ieri, data la care va trebui să se prezinte în faţa comisiei antidoping. Până la închiderea ediţiei, anunţul nu fusese făcut public, dar presa italiană susţine că românul va fi judecat, cel mai probabil, în partea a doua a acestei săptămâni.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com