Click: Mutu e campion la skandenberg

«Fenomenul» şi-a umilit colegii de la Fiorentina la un concurs de «muşchi» în vestiarul echipei.
Mutu le-a aratăt coechipierilor că e "în vână" nu doar pe teren, ci şi la skandenberg. "Briliantul" l-a copiat pe Oncescu, cel care a învins 300 de oameni la rând, şi a dovedit tot lotul echipei lui Prandelli într-o singură zi.


S-a întâmplat înainte de a fi depistat pozitiv cu sibutramină. Poate că substanţa interzisă care i s-a găsit în corp are vreo legătură, poate că nu.
Oricum, cert este că Adi Mutu face "ce vrea" muşchii lui în vestiarul Fiorentinei. La propriu. "Fenomenul" le-a arătat coechipierilor că nu e tare doar în picioare, cu care marca, până deunăzi, gol după gol în tricoul violet, ci e puternic şi în braţe.
Totul e oficial şi recunoscut. Mutu a câştigat un concurs de skandenberg în vestiarul Fiorentinei. Orele petrecute de atacantul de 31 de ani la sala de forţă, unde trage zilnic de "fiare", şi-au arătat, astfel, rezultatele. Românul i-a umilit pe toţi.
I-a luat pe rând şi i-a lăsat fără suflu. Când antrenorul Prandelli nu era atent, jucătorii din Firenze o "puneau" de un skandenberg. Regula era simplă: câştigătorul rămânea la masă.
Cum s-a descurcat Mutu e lesne de înţeles: nu s-a mai ridicat de pe scaun până nu a "epuizat" tot lotul. Vedetele Gilardino, Frey şi Montolivo au trebuit să-i recunoască supremaţia "Briliantului" şi la acest capitol.




Se antrenează la ferma unui prieten
Aşa cum obişnuia să se pregătească înaintea meciurilor, pe vremea în care nu era suspendat provizoriu, Mutu se antrena şi pentru concursurile de skandenberg. Fotbalistul mergea la ferma prietenului Paoli, Sottotono, unde “încingea” concursuri de “branduri” cu amicul său şi cu ceilalţi invitaţi. Şi aici, Mutu ieşea campion.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com