Mutu, amendat pentru că a fumat şi a băut!

„Briliantul" a mai primit o lovitură. De data aceasta din partea clubului Fiorentina, care a decis să-i amendeze actele de indisciplină.


Nu doar comitetul olimpic italian aşteaptă să îl amendeze pe Mutu. Pe lângă înjumătăţirea de salariu „promisă" încă de săptămână trecută, românul are de plătit acum şi nişte „datorii" mai vechi faţă de Fiorentina.
„Briliantul" a fost amendat de conducerea clubului cu suma de 23.000 de euro pentru actele sale de indisciplină, comise înainte de deschiderea „cazului sibutramina".
Astfel, „decarul viola" a fost sancţionat cu 16.500 de euro pentru o ieşire nocturnă nepermisă (cel mai probabil e vorba de incidentul din hotelul „Four Seasons", când Mutu a bătut un cetăţean libanez) şi cu încă 6.500 de euro pentru că a fumat în incinta stadionului.
Pe lângă cele 17 milioane de euro pe care Mutu le are de achitat drept compensaţii lui Chelsea (sentinţă amânată însă de Tribunalul Federal Elveţian), românul a mai fost amendat în 2004 în celebrul dosar „Cocaina".
Liga engleză a dictat atunci împotriva sa o suspendare de şapte luni şi l-a sancţionat„doar" cu 20.000 de lire, circa 22.500 de euro. Decizia a ajuns ulterior în faţa FIFA, care a hotărât ca jucătorul să fie suspendat şi din toate competiţiile internaţionale.
E cu soţia în Republica Dominicană
Mutu, care e în Republica Dominicană alături de Consuelo, va reveni în Italia duminică şi se va pregăti alături de avocaţii săi pentru audierile ce vor începe la sfârşitul săptămânii viitoare. Audieri în urma cărora se va decide cât are de plătit.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com