Gazzetta Dello Sport: "O decizie in cazul Mutu ar putea fi luata la 20 martie!"

Adrian Mutu, care a fost depistat pozitiv de doua ori cu sibutramina, va fi audiat de procurroul antidoping al Comitetului Olimpic Italian (CONi), iar o decizie in acest caz ar putea fi luata la 20 martie, anunta cotidianul Gazzetta dello Sport, in editia de marti.

"Avocatii lui Mutu pregatesc apararea pentru testele pozitive cu sibutramina de la controalele din 10 ianuarie (Fiorentina-Bari) si 20 ianuarie (Fiorentina-Lazio). In prima saptamana din martie, Mutu va fi audiat de procurorul antidoping care va decide daca-l va suspenda sau nu.
In cazul unei suspendari, procurorul va propune perioada descalificarii care va fi apoi evaluata de catre Tribunalul National Antidoping (TAN). O decizie finala in acest caz ar putea fi luata in 20 martie", noteza cotidianul italian
Potrivit presei italiene, Adrian Mutu a revenit, luni, la Florenta din vacanta de cateva zile alaturi de familie, iar incepand de marti ar putea sa-si reia pregatirile alaturi de coechipierii de la Fiorentina

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com