Avocaţii lui Mutu pun la cale o strategie de sensibilizare a judecătorilor » Film cu băiatul bun

O echipă tv din Italia se află în România şi face un reportaj în care oameni apropiaţi lui Adrian îi scot în prim-plan latura pozitivă.

Apărarea lui Mutu nu neglijează nici un aspect în "dosarul sibutramina". A pus la cale o nouă strategie prin care să sprijine ideea că povestea cu dopajul e doar ceva accidental în cariera atacantului: realizează un reportaj cu lucrurile pozitive din viaţa "Briliantului".
O echipă TV din Italia se află zilele acestea în România şi strînge materiale, bazîndu-se mai cu seamă pe ajutorul fraţilor Becali, impresarii jucătorului. Va fi realizat un reportaj acasă la Mutu, cu mama sa, interviuri cu antrenori din cariera jucătorului, dar, mai ales, vor fi scoase în evidenţă faptele filantropice ale "Briliantului".

Reportaj cu ţintă

E puţin probabil ca filmul să poată fi prezentat chiar în sala în care va fi audiat, probabil săptămîna viitoare. Pelicula va fi însă difuzată pe unul dintre canalele de televiziune din Italia înaintea momentului în care Mutu va fi judecat. Şi se mizează astfel şi pe factorul emoţional în inducerea unei decizii favorabile lui Adrian!
Luînd ca exemplu filmul, apărătorii lui Mutu vor invoca faptul că el e un om de bună-credinţă şi că istoria cu pastilele de slăbit conţinînd substanţe interzise n-a fost ceva premeditat.
"Atît timp cît îi are alături pe fraţii Becali, Mutu va fi ajutat şi nu va primi o suspendare prea mare. Oricum, lumea îl iubeşte mult la Firenze"- Paolo Campinotti, consulul onorific al României la Florenţa

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com