Giovani Becali i-a spus lui Mutu să nu se însoare!

In contextul scandalului de dopaj în care e implicat Adrian Mutu (31 de ani), o echipă a postului de televiziune La7, din Italia, se află în România, special pentru a realiza un amplu reportaj despre viaţa fotbalistului român.



Pentru a-l cunoaşte cât mai bine pe Mutu cel de dinafara terenului, reporterul Monica Ghezzi a realizat interviuri cu familia atacantului Fiorentinei, dar şi cu impresarul Giovani Becali, cel care a subliniat rolul lui de “primsolist” şi “nerăbdarea” de a ieşi cu orice preţ în evidenţă ale “Briliantului”.
L-a convins pe Hagi să-i fie naş
“Voia să ajungă sus peste noapte. La 17 ani, Dobrin a vrut să-l înlocuiască şi el n-a vrut să iasă de pe teren. La Inter, când i-a văzut Ferrari-ul lui Vieri, a şi vrut unul la fel. Şi un copil vine pe lume după nouă luni în burta mamei, dar Adrian l-ar fi vrut în două luni”, a povestit Giovani.
Pentru impresar, momentul cel mai emoţionant alături de Mutu s-a consumat la nunta cu Alexandra Dinu, la vremea respectivă, fotbalistul având 21 de ani.
“I-am zis că sunt prea tineri să facă nunta. Îl sfătuisem să nu se căsătorească. Până la urmă, a fost dorinţa lui. Tot eu l-am convins pe Hagi să-i fie naş”, a dezvăluit Becali. În continuare, a punctat: “Mutu nu s-a maturizat nici acum, la 31 de ani” şi rămâne “cel mai iubit om de către fetele tinere din România”. Interviul în întregime va putea fi urmărit zilele acestea, pe postul italian La7.
Comparat cu Messi
Giovani Becali consideră că, fără o viaţă extrasportivă atât de agitată, Adrian Mutu ar fi ajuns la nivelul de performanţă al celor mai mari atacanţi ai lumii. “Ar fi fost un Messi, un Ronaldo, adică între primii 10-15 din lume, nu între primii 50”, crede impresarul.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com