Au inceput filmarile la documentarul despre Adi Mutu

O echipă de la televiziunea Tele 7 a petrecut marţi o jumătate de zi în Piteşti, filmând acasă la părinţii lui Adrian Mutu şi pe stadionul „Nicolae Dobrin", acolo unde „Briliantul" şi-a început cariera de fotbalist.
În plin scandal de dopaj, Mutu va apărea pe micile ecrane din Italia, într-un documentar despre viaţa şi cariera sa în Piteşti, la FC Argeş. Este pentru a doua oră când o televiziune străină face un reportaj despre el, şi tot în urma unui scandal în care a fost implicat fotbalistul piteştean.


În 2004, o echipă de la BBC a venit în Piteşti pentru un documetar despre Adrian Mutu, la puţin timp după ce fotbalistul fusese depistat dopat, la Chelsea.
Acum o echipă formată dintr-un reporter şi doi cameramani, de la televiziunea Tele 7, care emite în toată Italia, a venit, ieri dimineaţă, în Piteşti pentru a stânge toată documentaţia. Filmările au început în Bucureşti, cu impresarul fotbalistului, Giovani Becali, şi cu preşedintele clubului Dinamo, Nicolae Badea.
În Piteşti, primele cadre au fost filmate în casa părinţilor lui Mutu. Timp de două ore şi jumătate, părinţii lui Adrian au povestit pasaje din copilăria fiului lor.
Cameramani au filmat în toate camerele casei familiei Mutu, de pe bulevardul Republicii şi au fost impresionaţi de mulţimea de poze din copilăria lui, Adrian păstrate la loc de cinste de părinţii „Briliantului".





„ Ne-au întrebat despre copilăria lui Adi şi despre primii paşi făcuţi pe terenul de fotbal", a spus Spiridon Mutu, tatăl fotbalistului. Acţiunea a continuat apoi, încă două ore, la stadionul „Nicolae Dobrin".
S-au înregistrat cadre din vestiarul de la Centrul de Copii şi Juniori de la FC Argeş, acolo unde Adrian Mutu a început fotbalul, după care oaspeţii italieni au realizat un interviu de un sfert de oră şi cu Mihai Ianovschi, primul antrenor al piteşteanului.
Nici acesta, dar nici tatăl lui Mutu nu au vrut să vorbească despre scandalurile în care a fost implicat jucătorul. „Suntem şi aşa destul de supăraţi. Aşteptăm şi noi rezultatul final", a precizat Spiridon Mutu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com