Adi Mutu, «ars» la buzunare de italieni

Ziua şi problema pentru Adrian Mutu. Fotbalistul a primit o lovitură serioasă în plan financiar tocmai de la şefii clubului italian. Potrivit unor surse apropiate românului, oficialii Fiorentinei intenţionează să-i mişcoreze acestuia salariul, paguba pentru "Briliant" fiind undeva la aproximativ un milion de euro.


Adrian Mutu era pe val până să se afle că a fost depistat pozitiv cu sibutramină la cele două controale antidoping la care fusese supus după meciurile cu Bari şi Lazio. De altfel, impresarul Giovani Becali îşi programase un drum la Florenţa, unde dorea să discute cu oficialii clubului "viola" condiţiile prelungirii contractului "Briliantului".
Mai precis, o mărire substanţială de salariu. De la 1,6 milioane de euro pe sezon, procuratorul dorea să-i facă pe italieni să-i mai dea lui Mutu încă 800.000 de euro anual, plus alte bonusuri.
Totul ar fi însemnat o creştere salarială de aproximativ un milion de euro pe sezon. Acum, însă, planurile lui Becali şi ale lui Adi Mutu au fost date complet peste cap. În loc să discute cu şefii Fiorentinei despre rotunjirea conturilor, "decarului" naţionalei, Giovani Becali încearcă din răsputeri să-i convingă pe italieni să nu-i taie din salariu lui Mutu.
Cât despre milionul în plus, nici nu se mai pune problema.
Potrivit presei din Italia, agentul jucătorului s-a întâlnit ieri cu preşedintele Fiorentinei, pentru a discuta diminuarea contractului atacantului român pe perioada suspendării sale din cauza scandalului dopajului cu sibutramină.
"Imaginaţi-vă reacţia lui Becali, care numai cu câteva zile în urmă, înainte de izbucnirea cazului de dopaj al clientului său, a cerut o prelungire a contractului, cu o creştere generoasă a salariului pentru Mutu. Discuţia pare să se concentreze pe eventuala reducere a salariului", au scris jurnaliştii de la Violanews.com.
Pe lângă aceste probleme, Mutu mai are pe cap şi datoria de 17 milioane de euro către Chelsea.
Ce ar fi putut face cu banii
Atacantul ar fi avut ocazia să-şi satisfacă toate capriciile cu milionul de euro pe care nu-l mai vede de la Fiorentina. Trei case la Miami, 5 supermaşini Bentley, complet dotate sau un iaht, ar fi putut fi cumpărăturile de lux ale "Briliantului".
Din suma care nu va mai ajunge în conturile lui Mutu, ar mai fi putut cumpăra nu mai puţin de 4,2 milioane de pâini sau 2,1 milioane de sticle de apă la doi litri.
La Chelsea a câştigat cel mai mult
"Briliantul" a trecut rapid de la salariu de jucător mediu în România la cel de vedetă în campionatul Angliei. Dacă în 1999, la Dinamo, Mutu lua 60.000 de dolari pe sezon, un an mai târziu, la Inter, ajunsese la 900.000 de euro.
Cel mai mult a câştigat însă în perioada 2003-2004, atunci când încasa 3 milioane de euro anual, de la Chelsea.
Salariile lui Mutu
1.Dinamo (1999-2000) - 60.000 $/an
2.Inter Milano (2000) - 900.000 €/an
3.Verona (2000-2002) - 800.000 €/an
4.Parma (2002-2003) - 1.200.000 €/an
5.Chelsea (2003-2004) - 3.000.000 €/an
6.Juventus (2005-2006) - 1.000.000 €/an
7.Fiorentina (2006-prezent) - 1.600.000 €/an

«Cuplat» cu femeia care a destrămat naţionala Angliei
Cum o belea nu vine niciodată singură, Mutu se mai află de ieri în centrul altui scandal. Cu tentă sexuală de această dată. Presa britanică a dezvăluit faptul că "Briliantul" a fost cuplat, în perioada în care era la Chelsea, cu Vanessa Perroncel, fosta logodnică a lui Wayne Bridge.
Franţuzoaica este în aceste zile în prim-plan datorită aventurii pe care a avut-o cu John Terry, nimeni altul decât cel mai bun prieten al lui Brigde şi coechipier cu el în naţionala Angliei.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com