Cum se plătesc greşelile în viaţă

Daniel Nazare, de la Adevarul a scris un editorial foarte interesant despre "Cazaul Mutu".

Mulţi nu înţeleg de ce plăteşte Mutu. De ce e el de vină în raport cu Chelsea. A fost un angajat, a fost dat afară, de ce ar trebui să plătească o sumă de bani atât de mare? Lucrurile nu sunt chiar aşa de simple, mai ales în Marea Britanie.
Chelsea a cheltuit pe el 22 de milioane de euro, un salariu anual de 3 milioane de euro, iar după trei luni jucătorul român a fost prins dopat. Cu alte cuvinte, englezii au aruncat banii pe geam dintr-un teribilism al fotbalistului. Apoi l-au dat afară, iar toată lumea credea că lucrurile s-au îngropat. La britanici nu e aşa, ei nu lasă nimic la voia întâmplării. Vor să-şi recupereze banii şi sunt foarte decişi. După cinci ani de când au început procesul, Chelsea are o decizie definitivă prin care îşi recuperează o mare sumă.
Dacă se întâmpla la noi, Mitică Dragomir ar fi muşamalizat tot, Mircea Sandu ar fi zis că nu e de competenţa sa, Valeriu Argăseală ar fi susţinut că nu s-a întâmplat nimic la fel ca bannerul de la Ujpest-Steaua, în timp ce Gigi Becali ar fi rîs ca la un banc bun. Asta e diferenţa între noi şi ei, adică dintre fotbalul penibil din România şi ceea ce se întâmplă în ţările civilizate.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com