New York Times ia atitudine! 'Chelsea, sprijinită de UEFA, vrea să-l distrugă pe Mutu

Ediţia online a cotidianul american New York Times, informează că Mutu poate apela la CEDO în disputa sa cu Chelsea, club care în opinia prestigioasei publicaţii, ar vrea să-l "distrugă" pe atacantul român.
New York Times afirmă că fotbalistul român are calităţile necesare pentru a fi un jucător de clasă mondială, dar suferă la capitolul "experienţă de viaţă". Jurnaliştii americani afirmă că modul în care ar putea fi exlclus din sport este unul fără precedent.


"Adrian Mutu are toate calităţile pentru a fi un jucător remarcabil în lume, dar prea puţină experienţă de viaţă pentru a avea succes. Golurile marcate de el au câştigat partide jucate în România, Italia şi Anglia. Controlul său asupra balonului, mişcările şi îndrăzneala îl fac să fie venerat ca un erou. Totuşi, greşelile pe care le-a comis în viaţă, printre care consumul de cocaină şi cearta cu Jose Mourinho, au făcut să fie aproape de excluderea din sport într-o manieră fără precedent", scrie cotidianul american.
New York Times este de părere că Chelsea nu face altceva decât să-l hărţuiască pe Mutu, din momentul în care i-a reziliat contractul în 2004. Ziariştii americani spun că formaţia engleză este ajutată de UEFA în demersul de a-l "distruge" pe român.
"Chelsea, care a fost sprijinită de FIFA, încă încearcă să-l distrugă. Tribunalul de Arbitraj Sportiv a decis că Mutu trebuie să plătească 17 milioane de euro clubului englez, drept compensaţie pentru suma plătită în schimbul lui la transferul de la Parma, în 2003", se mai arată în articolul publicaţiei de peste ocean.
New York Times reface traseul zbuciumat al lui Mutu din acea perioadă, punctând faptul că în tot acest timp, Chelsea se afla la conducerea Premier League, jubilând că a scăpat de un "neadaptat".
"Mutu a recunoscut că era un suflet pierdut. Divorţase de soţia sa, a avut un flirt sălbatic cu o actriţă porno, apoi i-a fost suspendat permisul de conducere după ce poliţia l-a urmărit prin Bucureşti. În acest timp, Chelsea era în fruntea Premier League, cu moralul ridicat după ce a scăpat de un neadaptat care a rămas fără contract din cauza drogurilor", notează americanii.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com