Mutu a bagat frica in Sporting! "Aveti incredere in noi, am fost loial mereu Fiorentinei!"

Adi Mutu joaca azi cu Sporting primul meci dupa sentinta data de TAS in cazul Chelsea! Mutu are cota de 2.75 sa marcheze pe Jose Alvalade


Antrenorul portughezilor, Paulo Bento, l-a numit pe Adrian Mutu pericolul numarul unu pentru Sporting in partida de pe Jose Alvalade, unde sunt asteptati 35.000 de oameni!
"Mutu si Gilardino sunt cele mai mari pericole! Gilardino marcheaza din orice pozitie, iar Mutu e excelent in dueluri", a spus Paulo Bento.
"Sezonul trecut Adrian Mutu a jucat 24 de meciuri si a marcat 14 goluri! Acum cu presiunea celor 17 milioane de euro pe care le are de platit lui Chelsea, Mutu este cea mai mare achizitie a Fiorentinei. Incepe sezonul dupa o dubla operatie la genunchi si la cot, dar ocazia este cea corecta! Iar Mutu crede" scriu italienii de la Gazzetta dello Sport.
"Aveti incredere in acest grup! Am fost mereu loial culorilor Fiorentinei!", le cere Mutu fanilor inainte de meciul cu Sporting!
Echipe probabile:
Sporting: Rui Patricio, Andre Marques, Polga, Carriço, Pedro Silva, Moutinho, Miguel Veloso, Vukcevic, Mati Fernandez, Liedson, Helder Postiga
Fiorentina: Frey-Comotto, Gamberini, Natali, Pasqual-Marchionni, Zanetti, Montolivo, Vargas-Gilardino, Mutu.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com