S-a înmuiat Mutu!

Vedeta Fiorentinei a resimţit din plin şocul provocat de hotărârea TAS, care l-a condamnat să plătească despăgubiri de 17.173.990 de euro către Chelsea. Adrian Mutu (30 de ani) şi-a schimbat motto-ul de pe pagina de Hi5 imediat după aflarea sentinţei instanţei de la Lausanne. Un îndemn oarecum nostalgic a înlocuit o zicală cinică.


Adrian Mutu era destul de încrezător înainte de pronunţarea deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv din Lausanne (TAS), dovadă motto-ul postat pe pagina de pe portalul de socializare Hi5: “Lasă-i să te urască până când le va fi frică de tine”.
Zicala atribuită controversatului împărat roman Caligula, care exprimă în egală măsură aroganţă şi cinism, a fost înlocuită recent cu una mai sensibilă. Întâmplător sau nu, “Briliantul” a făcut respectiva modificare imediat după aflarea sentinţei TAS, în urma căreia este obligat să plătească daune de 17.173.990 de euro fostului său club, Chelsea.
“Zâmbeşte pentru persoana care plânge pentru tine, luptă pentru persoana care te protejează” este noul motto de pe pagina de Hi5 a atacantului Fiorentinei.




Un îndemn care pare să trădeze sentimentele contradictorii, de resemnare şi de revoltă în acelaşi timp, care au pus stăpânire pe Mutu de la pronunţarea deciziei tribunalului sportiv elveţian.
Are succes şi pe Hi5
Adrian Mutu are aproximativ 10.000 de prieteni virtuali pe pagina personală de pe portalul de socializare Hi5. Profilul fotbalistului de 30 de ani a înregistrat 114.507 vizualizări, cifre care confirmă faptul că atacantul Fiorentinei are priză la fani şi pe internet.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com