"Mutu trebuie să-şi revină! Fiorentina are mare nevoie de el!"

Fostul mijlocaş al echipei AC Fiorentina, Antonio Di Gennaro, a declarat, joi, că atacantul Adrian Mutu se află în dificultate din punct de vedere psihic, după ce TAS l-a obligat pe internaţionalul român să plătească daune de 17 milioane de euro clubului Chelsea Londra, informează violanews.com.


"Sunt de acord că Mutu a fost cel mai slab jucător al Fiorentinei în partida cu Sporting Lisabona. Este o problemă, deoarece el este în dificulatate din punct de vedere psihic. Trebuie să-şi revină, deoarece această echipă a Fiorentinei are nevoie de el", a spus Di Gennaro.
Formaţia italiană Fiorentina a remizat, marţi, în deplasare, în manşa tur a dublei pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, scor 2-2 (0-1), în compania formaţiei portugheze Sporting Lisabona, atacantul român Adrian Mutu evoluând 64 de minute.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com