Becali: "Berlusconi nu se poate băga peste FIFA, UEFA sau TAS, dar poate face lobby pentru Mutu!"

Gigi Becali a comentat posibilitatea ca Adi Mutu să renunţe la fotbal pe 31 august din cauza imposibilităţii de plată a datoriei pe care o are către Chelsea. Patronul Stelei consideră că ar fi un abuz din partea clubului englez să ceară toţi banii până la sfârşitul acestei luni şi susţine căSilvio Berlusconi ar putea interveni pe lângă Federaţia Italiană de Fotbal pentru ca "Briliantul" să nu fie suspendat în cazul în care Chelsea va cere acest lucru.



"Aşa a stabilit Chelsea că Mutu treuie să le dea banii până pe 31 de august, ei îi pot cere lui Mutu toţi banii, dar FIFA nu cred că o să fie de acord. Păi o să le zică: "bă, voi sunteţi nebuni la cap? De unde să vă dea acum toţi banii? Aşteptaţi să ia salariul de la Fiorentina"Guvernul Berlusconi nu are cum să se bage peste deciziile FIFA, UEFA şi TAS, nu are cum. Eu din câte ştiu, Mutu mai are o cale de atac. Dacă nu mai are nicio cale, mai rămân doar negocierile între Chelsea şi Mutu. Cred că aceste negocieri au existat deja şi au căzut de acord ca Mutu să dea luni prima tranşă.
Berlusconi poate să-l ajute dacă face lobby. El poate să vorbească cu federaţia italiană să nu-l suspende. Dar Mutu ar trebui să vorbească cu Alexandra, fosta lui soţie, pentru că ea se împacă bine cu Berlusconi."
, a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com