"Adrian Mutu a început sezonul cu un zero pe toată linia!"

Suporterii Fiorentinei i-au făcut o analiză lucidă lui Adrian Mutu, după primul meci al echipei sale din acest sezon. Suporterii echipei "viola" radiografiază clar evoluţia românului din meciul de la Lisabona, spunând că a avut o evoluţie de nota 4, care a caracterizat perfect o evoluţie aproape nulă din punct de vedere al valorii.


"Stagiunea lui Mutu începe astfel. A primit un 4 cu felicitări: zero idei, zero ruperi de ritm, zero joc. Un zero pe toată linia ce l-a făcut pe Prandelli să-l schimbe cu Jovetic." Siteul suporterilor Fiorentinei mai notează că explicaţia antrenorului Prandelli, aceea că Mutu nu e în cea mai bună condiţie fizică nu ţine, ci că impresia a fost aceea a unui jucător cu gândul în altă parte. Cu alte cuvine, "şaptesprezece milioane pentru a-l înţelege, nouăzeci de minute de nejustificat!", spune Marco Conterio.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com