A slăbit 5 kg!

Operaţia la genunchi şi decizia TAS l-au marcat peste măsură pe Adi Mutu.

La meciul de miercuri, contând pentru grupele Ligii Campionilor, Fiorentina a remizat, scor 1-1, cu Sporting Lisabona, rezultat ce a pecetluit calificarea trupei italiene, după 2-2 în tur, în Portugalia. Adrian Mutu (30 de ani), titular în garnitura lui Prandelli, a surprins prin silueta filiformă.

Decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) mi-a afectat viaţa particulară. Sunt, cum e normal, îngrijorat. Doar pe terenul de fotbal uit şi-mi pot descărca energiile”, comenta, zilele trecute, atacantul român.

Că “Briliantul” este extrem de afectat psihic de faptul că trebuie să plătească 17 milioane de euro clubului Chelsea nu e o noutate. Dar la aceasta s-a adăugat, recent, şi un aspect fizic foarte slăbit. La meciul pe care Fiorentina l-a jucat miercuri, împotriva lui Sporting, Adrian a afişat o siluetă de balerin. “A dat jos cinci kilograme din iunie şi până acum. Şi asta, fără să ţină regim. La începutul verii s-a operat la genunchi şi, imediat după asta, a început să slăbească. A venit apoi decizia TAS. S-au mai «topit» câteva kilograme”, ne-au dezvăluit surse din anturajul atacantului.


Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com