Turcu şi Mutu atacă Argeşul

În ziua în care a împlinit 55 de ani (11 august), Vasile Turcu a dat publicităţii un plan prin care ar urma să preia, alături de Adrian Mutu, frâiele formaţiei FC Argeş.

Culoarul pare asigurat pentru acţionarul dinamovist, în condiţiile în care zilele lui în “Ştefan cel Mare” sunt numărate, iar actualul patron al piteştenilor, Cornel Penescu, se află în spatele gratiilor.Varianta aterizării lui Vasile Turcu la Piteşti prinde contur, actualul oficial din “Ştefan cel Mare” afirmând public că “divorţul” de Dinamo i-ar deschide drumul spre FC Argeş: “Nu pot spune că această idee a căzut. Am discutat cu reprezentanţii Consiliului Judeţean şi ai Primăriei oraşului Piteşti, dar până când familia Penescu nu va ceda echipa, nu se poate face nimic. Argeşul merită o astfel de investiţie. În câţiva ani, vă garantez că FC Argeş ar fi din nou în top”.
E sigur de sprijinul lui Adrian
Mai mult, afaceristul din Capitală a lansat şi ipoteza ca Adrian Mutu să intervină în ecuaţie: “Ştiu că, dacă aş veni la Piteşti, ar fi lângă mine. El este un băiat extraordinar, pe care-l apreciez foarte mult şi ştie bine cum lucrez eu. Prezenţa lui Adi, chiar şi cu numele, la club, ar însemna mult pentru jucători”.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com