Zenit promite!!!

Dacă Mutu acceptă să joace la Zenit, ruşii îl vor ajuta pe român să scape de despăgubirea de 17 milioane de euro pe care acesta o are de plătit lui Chelsea.Zenit Sankt Petersburg îl doreşte mult pe internaţionalul român Adrian Mutu. L-au luat deja pe fostul regizor de la Torino, Alessandro Rossina, oferă zece milioane de euro pentru Goran Pandev, starul macedonean al lui Lazio, dar ţinta principală rămâne românul de la Fiorentina. Fiorentina nu a spus în public faptul că sprijină ideea transferului, dar sunt destule elemente din interiorul grupării toscane care duc spre un astfel de deznodământ. Ruşii îi oferă lui Mutu un salariu mai mult decât dublu faţă de Florenţa, 5,5 milioane euro pe an, faţă de doar 2, plus un contract pe trei ani. Însă argumentul pe care îl aruncă în luptă, cu mari şanse să fie şi decisiv, ţine tocmai de problema acelei despăgubiri de 17 milioane euro pe care Mutu trebuie să o plătească lui Chelsea.

Şefii lui Zenit sunt dispuşi să intervină în această delicată chestiune, pentru a-l îndupleca pe patronul londonezilor să renunţe la bani sau să ceară o sumă mai mică drept despăgubire. Se ştie faptul că între şefii lui Zenit şi Abramovici pot exista oricând discuţii, şi, mai ales, interese de afaceri comune. Singura doleanţă pe care o au ruşii este ca Mutu să îi convingă pe oficialii Fiorentinei să mai scadă din preţul românului.

Deocamdată, Mutu se află la Florenţa, pregătindu-se de partida cu Sporting Lisabona din play-off-ul Ligii Campionilor. Probabil din cauza acestei „duble” foarte importante pentru viitorul sportiv şi economic al Fiorentinei nu s-au făcut încă paşi spre dezvoltarea tratativelor, dar o eventuală eliminare a violeţilor ar putea grăbi transferul.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com