Vede grupele

Pe teren 64 de minute, Mutu are prima şansă să pătrundă cu Viola în elita Ligii.
Mai este sau nu Mutu afectat, şi dacă da, cît de tare, după decizia TAS ca el să o despăgubească pe Chelsea cu 17 milioane de euro? Această întrebare, venită din toate direcţiile, a dominat obsesiv orele premergătoare primului meci oficial al sezonului, disputat cu Fiorentina contra lui Sporting.

Răspunsul atacantului român a venit prompt. Psihic, a trecut peste acel moment. Ca joc însă, mai are cîte ceva de pus la punct după 5 luni de la ultima partidă oficială.
A încercat multe
Activ şi bătăios, Adrian nu a dezamăgit totuşi. Într-o perioadă de forţă a gazdelor, el a semnat prima ocazie a Fiorentinei, şut de la 25 de metri respins greu de Rui Patricio. Era minutul 4. La scurt timp (6), italienii au marcat. Servit în diagonală de Gilardino, Vargas a pătruns pe stînga şi a tras tare, neiertător, la colţul lung.Multe a încercat apoi Mutu. Spre ciuda lui nedisimultă, i-au ieşit puţine. A faultat din greşeală cînd era într-o bună poziţie (14). Lansat (23), a preluat pe piept şi a centrat bine în 6 metri, dar a prins portarul Rui Patricio. Scăpat singur cu acesta (28), a făcut o preluare prea lungă şi a pierdut mingea. L-a deschis senzaţional pe Comotto (32), care a centrat aiurea.
Goluri de senzaţie
Treptat, Mutu a apărut tot mai puţin în joc. Prandelli a observat şi, în minutul 64, l-a înlocuit cu Jovetici. Sporting tocmai egalase, dar şi rămăsese în "10" absurd: autorul golului, Vukcevici, a luat al doilea "galben" fiindcă şi-a ridicat tricoul. N-a contat. Veloso a prins o execuţie nemaipomenită la vinclu şi a făcut 2-1 (66). Noroc cu Gilardino. Atacantul italian a avut o execuţie de excepţie, din prima cu exteriorul, şi a adus remiza (2-2) care, în aşteptarea revanşei, propulsează Viola favorită pentru intrarea în grupele Ligii.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com