Mutu = Zero

Bucuria revenirii lui Adrian Mutu într-un meci oficial al Fiorentinei a fost atenuată de prestaţia sa. Presa l-a criticat pe român după egalul "violei” obţinut pe terenul lui Sporting Lisabona, în manşa tur a dublei play-off-ului Ligii Campionilor.

Adrian Mutu a evoluat 64 de minute pentru Fiorentina în remiza de la Lisabona, dar pare a fi departe de forma bună din sezonul trecut. "A revenit titular într-o partidă pentru Fiorentina după multă vreme. A avut multe încercări, dar s-a văzut că Mutu nu a ajuns încă la maxim de formă, în special că timpul de recuperare a fost scurt”, a scris site-ul oficial al Fiorentinei. Şi firezeviola.it consideră că Mutu a făcut un meci "şters”. "Dorinţa de a-şi descărca furia după accidentare a fost prezentă şi s-a văzut. Cu toate astea, Mutu a fost încă destul de greoi în picioare şi aproape niciodată nu a izbutit să-şi depăşească adversarul direct. La fel a fost şi la o fază din prima repriză, atunci când, aflat faţă în faţă cu portarul advers, şi-a îndepărtat prea mult mingea. Încearcă mereu să combine cu Gilardino. Intenţiile sunt bune, dar jocul încă nu”. Sursa citată notează că sezonul lui Mutu a început cu "zerouri” pe linie - "zero idei, zero reuşite şi zero prestaţie”.
"Cu adevărat o seară proastă pentru jucătorul român, care a părut copleşit, a intrat puţin în ritmul jocului şi nu a reuşit să realizeze o fază demnă de semnalat”, violanews.com
"Mutu s-a văzut la o pasă către Comotto, pentru restul formei ideale este încă departe”, calciotoscano.it
"Il Fenomeno a fost doar o copie proastă a sa. A făcut o partidă ruşinoasă, pierzând toate baloanele primite de la coechipieri”, goal.com
Scuzat de Prandelli
Singurul care l-a apărat pe Mutu a fost tehnicianul Cesare Prandelli. "Mutu vine după aproape trei luni şi jumătate de inactivitate şi este normal să nu poată juca 90 de minute şi să nu aibă strălucire în joc. Este un jucător cu o mare personalitate, care a dorit totuşi să intre pe teren şi ar fi vrut să facă diferenţa” - a spus Prandelli.

Vizite

Trafic






About Us

Bine ati venit pe blogul adimutuexclusive.blogspot.com. Acest blog este realizat de 3 fane a lui Adrian Mutu (Corina, Claudya si Adina). Blogul ii este dedicat in exclusivitate fotbalistului. Aici, puteti gasii tot ce apare in presa (stiri, poze etc) si nu numai.

Va multumim ca vizitati blogul!


Statistica

Nume: Adi Mutu eXclusive
Admin blog:Lee, Claudya si Adina
Blog lansat in: 17 martie 2008
Contact:
adimutuexclusive@yahoo.com
Host: Blogspot.com